Den här föreläsningen har vi länge sett fram emot och vi kan garantera att du inte blir besviken.

Eva Marie Wergård kommer denna kväll vägleda oss med övningar inom mental flexibilitet, self-compassion och glädje för att prestera när det gäller och vända motgång till framgång.

Teori, berättelser från verkligheten och praktiska verktyg blandas – just för att DU skall åka från föreläsningen med en nytändning och tänka: ÄNTLIGEN vet jag vad jag skall göra!

Lika givande för dig som är erfaren i tävlingssammanhang som för dig som tycker det här med tävling känns långt borta.

När: Tisdag 25/4

Tid: 18:30-ca 21:30 inkl fikapaus

Plats: Laholms Brukshundklubb

Kostnad:
350:- medlem i Laholms BK
400:- icke medlem

Enklare fika finns att köpa i cafeterian ☕️🍪

För att delta anmäler du dig med namn samt att du önskar delta på föreläsningen MOD till laholmsbk@gmail.com

Anmälan är bindande och betalning sker via Swish eller Bankgiro INNAN 18/4. Märk betalningen med texten: Föreläsning MOD

Swish: 1235543970

Begränsat antal platser så först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen!