Hej medlem i Laholms BK!

Lördagen den 13/4 har vi söktävling på klubben i klasserna lägre, högre och elit. För att kunna genomföra tävlingen behöver vi alla hjälpas åt, så vi i tävlingssektionen undrar om just Du kan tänka dig att hjälpa till på antingen förmiddagen eller eftermiddagen?

Tävlingssektionen planerar och förbereder allt inför tävlingen men vi behöver din hjälp med följande:

4st sökfiguranter på fm
4st sökfiguranter på em
2st domarsekreterare på fm
2st domarsekreterare på em

Hjälp i köket under både fm och em  

Har du aldrig tidigare varit sökfigurant eller domarsekreterare är det inget problem! Vi kommer lära dig det du behöver veta i god tid innan tävlingsdagen! I köket behöver vi hjälp med att breda mackor, göra toast och kanske laga någon enklare måltid. Ta tillfället i akt att lära dig något nytt, kanske tillsammans med en kompis eller varför inte lära känna nya klubbkamrater! Din hjälp behövs för att vi ska bli en levande klubb där vi alla hjälps åt och har roligt tillsammans. Hör av dig med ett mejl till tavling@laholmsbk.se och skriv vad du kan tänkas hjälpas till med!