För att bli medlem hos oss gör såhär

Medlemskapet innebär att Du som deltagare och instruktörerna är försäkrade under alla organiserade aktiviteter som anordnas. Medlemskapet skall vara inbetalt innan kursstart för att försäkringar ska gälla under hela kurstiden.

Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj den som passar Dig!

Innebär att du blir ordinarie medlem hos oss i Laholms BK. Av totalbeloppet 550kr går 100kr till Laholms Brukshundklubb, 400kr som central förbundsavgift till Svenska Brukshundklubben och 50kr till SBK Hallands distriktet.

Läs mer HÄR

Du kan vara medlem i flera SBK-klubbar! Är du ordinariemedlem i en annan Brukshundklubb eller i någon av rasklubbarna inom SBK´s avelsansvar, så kan du ändå vara medlem hos oss!

Då betalar du en lokal avgift på 150kr till Laholms Brukshundklubb och är därmed delmedlem i Laholms BK.

Se vilka de är här: SBKs Rasklubbar

Familjemedlem betalar endast den lokala avgiften. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem i Laholms BK.

I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen.

Är du mellan 6 – 25 år (tom det år du fyller 25) kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och gå med i Svenska Brukshundklubben/Laholms Brukshundkubb som din lokalklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett!

Gå in på: www.skk.se/shu/ och anmäl dig.

Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till Svenska Brukshundklubben/Laholms Brukshundklubb.

Som Medlem får du

• Tillgång till all tränings-, tävlings- och utbildningsverksamhet som finns inom SBK, vilket innebär att du har stora möjligheter att vidareutbilda dig samt utveckla ditt hundägarskap.
  • Tillgång till klubbområdet, våra appellplaner och all träningsutrustning (hinder, apportbockar, skyltar mm) och även tillgång till vår välutrustade stuga.
  • Du har möjlighet att delta i alla de aktiviteter som klubben anordnar.
  • Tidningen Brukshunden 6 ggr per år
  • Du har tillgång att delta på våra kurser, föreläsningar, träningsdagar och våra läger.
  • Du har tillgång till utbildning inom vår verksamhet, så att du kan vara till hjälp på kurser, tävlingar och prov.
  • Möjlighet till utbildning för att bli exempelvis instruktör, tävlingsledare eller domare.
  • Träffa klubbkompisar, träna och fika på öppna träningsonsdagar.
  • Specialerbjudanden från sponsorer och samarbetspartners.
  • Du har tillgång att delta på våra klubbmöten och göra din röst hörd.
  • Du har tillgång att träna på andra Brukshundklubbar (du bör fråga den aktuella klubben först).

Good to know! Belysningen till ena planen tänds via en timer till vänster om klubbstugans ytterdörr, den andra tänds inne i stugan.

Laholms Brukshundklubbs verksamhet är baserad på ideellt arbete. Allt från kurser och tävlingar till gräsklippning, aktiviteter, fastighetsunderhåll och servering utförs av oss medlemmar.

Vill du ingå i vårt härliga team och hjälpa till?
Vi söker ständigt personer som kan tänka sig att hjälpa till på olika sätt! Kontakta någon i styrelsen eller aktuell kommitté för mer information.

En kan inte göra allt, men alla kan göra något!