Nu har vi lite roliga nyheter för er!

Laholms BK bjuder in till heldagskurs för Jonas Erlandsson, grundare av Agilityfabriken. Dagen passar både dig som nybörjare eller mer erfaren, men hunden bör kunna alla hinder. Då vintern slagit till kommer dagen att hållas på uppvärmda AGILITYFABRIKEN i Hässleholm. Deltagarna kommer delas upp i två grupper, där grupperna tränar praktiskt halva dagen och är åhörare halva dagen. Önskas enbart åhörarplats går det också bra!

PRIS medlem i Laholms BK

Deltagande med hund 600:-

PRIS icke medlem i Laholms BK

Deltagande med hund 750:-

Åhörare 200:-

Hallhyra ingår i ovanstående priser.

Det finns möjlighet att värma medhavd lunch i hallen

Jonas Erlandsson

Grundare av Agilityfabriken och tävlar agility med sin tyska jaktterrier och sin bordercollie. Aktiv inom Svensk Agility. Just nu skapare av nytt agilitysystem till Svenska Agilityklubben. Jägare. Tidigare aktiv som landslagsledare i Agility. Internationella meriter i agility med Vorsteh.

Personlighetsdrag: Strukturerad

Hemliga skills: Duktig kock