Hinderbana för dig och din hund

Vi på Laholms BK tycker att det är viktigt med god fysik och hälsa, detta gäller både våra två- och fyrbenta medlemmar.

Intresset för utomhusträning och lopp med hinderbanor har ökat explosionsartat men vi vill inte lämna hunden hemma – vi vill ha den med! I natursköna Saxtorp, Landskrona blir varenda meter en upplevelse som du delar med din bästa vän och peppande klubbkamrater. Vi på Laholms BK vill starta som ett lag och vill självklart ha med Dig och din hund!

Det finns olika klasser och distanser att delta i, men laget kommer endast starta i en klass där så många som möjligt kan vara med. Om intresset blir stort, kommer vi utöka med fler lag i olika klasser och distanser inför kommande år.

Laholms BK:s lag kommer starta i 
Klass B – motionsklass, 3 km – kort distans, ca 20 hinder, från 12 år

För att delta i laget måste du…

·        Vara medlem i Laholms BK

·        Kunna jogga 3 km

·        Delta med hund som är äldre än 12 mån

Vi erbjuder 8 st platser i en grupp där deltagarna tillsammans med sina hundar och klubbkamrater kommer träna, stötta och pusha varandra inför K9 Biathlon Skåne 2019:s hinderbanelopp den 7 september.


Med begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller!

Anmälan görs till pr@laholmsbk.se Platsen är först garanterad när din betalning inkommit. 
I anmälan behöver vi ditt namn, ålder, medlemsnummer, telefonnummer, hundens namn och ålder. Ingen återbetalning görs. Priset är 250 kr per ekipage. Info om vart du betalar kommer i ett svarsmejl på din anmälan.

Välkommen!