Vi är glada att kunna meddela att Hallandskampen blir av även i år. Denna fantastiska chans att få prova på att tävla – med ett glatt lag i ryggen dessutom! Ta tillfället i akt att få ypperlig träningshjälp från tidigare deltagare, våra erfarna instruktörer och lagledare.

Hallandskampen är en inofficiell lagtävling som arrangeras av klubbarna i Hallandsdistriktet. Tävlingen gäller startklass och appellklass spår och hålls i år på Ullareds Brukshundklubb 2020-11-01.

Laget består av totalt 4 personer.
2 st som startar Startklass – Lydnad
2 st startar Appellklass – Spår

Det är ett perfekt tillfälle att testa på att tävla, få fler träningskompisar samt få kunnig hjälp fram till tävlingsdagen. Alla raser och blandraser är välkomna att delta i alla grenar!Nyfiken? Skicka genast ett mail till info@laholmsbk.se och berätta om dig och din hund.