Onsdag 23/11 är det dags för årets sista After Dog och detta i kombination med loppis! Det är ett ypperligt tillfälle att sälja/köpa hundrelaterade saker till bra priser. Perfekt för både plånbok och planet.

Till dig som vill ställa ut:
Skicka ett DM/PM eller mejla sekr@laholmsbk.se att du önskar boka bord. Loppisen kommer äga rum i klubbstugan. Vi tillhandahåller bord kostnadsfritt och du behöver inte vara medlem för att ställa ut. Loppisen öppnar kl 18:00. Se gärna till att vara redo vid tiden den startar. Du stannar så länge du vill och vi föreslår att all försäljning hanteras via Swish.
Ett tips -> Prismärk gärna så mkt som möjligt.

Till dig som vill fynda:
Njut av en kväll med värmande glögg, något gott från grillen och fina loppisfynd. Betalning kommer högst troligt ske via Swish. Varmt välkommen!