Vilket år 2022 blev!

Året närmar sig sitt slut och med en snabb tillbakablick på året inser jag att vår underbara klubb har nått många mål, både tillsammans och individuellt.

Ett axplock från 2022:

Vi samlade in 11000:- till Unicef för Ukraina när vi hade en träningstävling i mars, men det är inte slut där, I december fick vi ihop 9000:- i vår bössa till musikhjälpen som går till ”barn på flykt”, helt fantastiskt!

Vi har tillsammans haft träningshelger, kurser, läger, loppis, temadagar, tävlingar och fixardagar där alla bidrar med sitt för att allt ska bli så bra som möjligt, ni är alla guld värda!

Och alla dessa ekipage som har varit ute på tävlingsbanorna detta året. Vi har allt ifrån nya debutanter, uppflyttningar, lagguld i Hallandskampen, guld på DM i bruksspår, silver på patrullhunds SM, final och 12:e plats på VM i IGP för belgiska vallhundar och mycket mer. Jag säger bara WOW! Jag är stolt över varenda en som representerar vår klubb och den positiva anda som sprids.

Jag är så tacksam för medlemmarnas engagemang, driv och att ni alltid vill göra vår klubb bättre.

Jag skulle kunna sitta här och skriva en massa, men då tröttnar ni nog på mig. Nu laddar vi för ett nytt år med bla. ett 50års jubileum som ska firas någon gång under 2023. Ska bli så roligt!

TACK för detta år och jag längtar efter att se vad 2023 har att erbjuda.

Med detta önskar jag er alla ett

GOTT NYTT ÅR så ses vi nästa år!

Jennica, Ordförande Laholms BK