Den 17-19 Mars bjuder vi på Laholms BK in till Sök och Spårläger för Hanna & Christer! Sök för Hanna Högström eller spår för Christer Gräsberg

Presentation:

Hanna Högström, Örebro BK. Har tillsammans med Uma, BC, 38 cert i sök, 5 SM och 2 NM. Har nu två hundar i elitklass sök och spår, Ferri, BC och Amina, malle.

-Jag strävar efter att få en självsäker hund i sökskogen, som vågar och tar i. Min roll som instruktör är att lyckas få hundtränaren att förklara uppgiften för sin hund så den förstår. Är utbildad SBK-instruktör och specialsöksinstruktör. Jobbar som hundförare inom polisen på specialsök.

Christer Gräsberg, Är utbildad SBK instruktör och specialsöksinstruktör. Utbildad hundförare vid polisen 2002 och instruktör sedan 2012. Försöker utmana både hundar och förare för att utveckla ekipagen i spårarbetet oavsett om man riktar sig mot tävling eller tjänst.

Vi kommer inleda helgen med teori och presentation på fredagkväll. Detta gäller båda grupperna. Mer exakta tider kommer framöver.

Datum: 17-19 Mars
Var: Utgår från Laholms Brukshundklubb
Pris:
Tävlande/huvudmedlemskap i LBK: 2000:-
Övriga: 2500:-

Du som tävlar/har ditt huvudmedlemskap i Laholms BK har företräde t.o.m 28/1 kl 23:59. Därefter är anmälan öppen för alla och det är först till kvarn som gäller.

Anmälan görs till Anna Strömstedt på laholmsbk@gmail.com eller 0730266446

OBS! Skriv om du önskar en plats på söket ELLER spåret. Anmälan är bindande och du är själv ansvarig för att sälja din plats vid förhinder. Givetvis får du pengarna tillbaka vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.

Hjärtligt välkommen med din anmälan!