Repris! Gör en insats på klubbens fixardag 6/5 och ta tillfället i akt att få din hund fotograferad av Lina Malmqvist 🤩📸

Fixardagen pågår mellan kl 10:00-15:00 och klubben bjuder på korv med bröd samt vegetariskt alternativ. Ta gärna med egna trädgårdsredskap i form av kratta, sekatör m.m. Om behovet av specifika redskap/verktyg uppkommer, kommer info om detta när fixardagen närmar sig.

Lina finns på plats för att (om vädret tillåter) ta härliga vårbilder på (dig) & din hund. Vid dåligt väder sker fotograferingen inomhus. Det är först till kvarn som gäller då ett begränsat antal platser kommer finnas. Anmälan görs på plats under fixardagen. Mer info om fotograferingen kommer inom kort.

Bläddra gärna för att se några utav bilderna från höstens fixardag med fotografering!

Vi ses! 👋🏼#teamLBK