Har du tävlat eller planerar du att tävla under 2023? Då ska du såklart vara med i klubbens tävlingsstege! 🏆

Tävlingsstegen är grunden för att vi i tävlingskommittén ska kunna uppmärksamma alla medlemmar som är ute och tävlar för Laholms Brukshundklubb. Efter tävlingssäsongens slut utses Årets rallylydnadsekipage, bruksekipage etc och då används tävlingsstegen som underlag för detta.

Du som tävlar för klubben, mejla bild på dig och din hund + namn på er båda samt vilka grenar ni tävlar i till matilda_halmstad@yahoo.se. Tävlar du med mer än en hund skickar du in uppgifter för alla ekipagen.

OBS! Eftersom vi nu ändrar formen på tävlingsstegen behöver även du som varit med tidigare skicka in bild och uppgifter på nytt. Senast 30 juni vill vi få in era foton och uppgifter till matilda_halmstad@yahoo.se

TACK! 🧡💙#teamLBK