Denna högtidsdag bjuder vi in till loppis (med tema hund) i kombination med fotografering! Passa på att köpa/sälja hundrelaterade saker till riktigt bra priser, njut av en god fika och träna hund medan Lina fotar under träningens gång.

LOPPIS 

Till dig som vill ställa ut:

Skicka DM/PM eller mejla sekr@laholmsbk.se att du önskar boka bord. Loppisen kommer äga rum på altanen/på planen eller i klubbstugan vid dåligt väder. Vi tillhandahåller bord kostnadsfritt och du behöver inte vara medlem för att ställa ut. Loppisen öppnar kl 15:00 och se gärna till att vara redo vid tiden loppisen startar. Du stannar så länge du vill och vi föreslår att all försäljning hanteras via Swish.

Ett tips – Prismärk gärna så mkt som möjligt.

Till dig som vill fynda:

Fira nationaldagen med fina loppisfynd och en god fika i handen. Betalning sker högst troligt via Swish.

FOTOGRAFERING 

Dagens fotografering har temat ”Hund i rörelse”. Det innebär att fotograferingen främst kommer ske ute på träningsplan. Bilderna kommer ägas av klubben och användas i klubbens regi på ex hemsida, sociala medier etc. Önskar du köpa bilder så går det självklart bra. Bilderna kommer vara högupplösta och redigerade till en kostnad av 50:- per bild. Bilderna väljs ut på plats och betalning sker via Swish efter avslutad fotografering. Lina stannar till ca kl. 18:00-19:00.

Varmt välkomna!