Gröntkortkurs för bl.a. Canicross/Bikejoring

Vad är Canicross? 

Canicross är en sport där hund och människa springer tillsammans som ett team. Hunden springer framför eller brevid löparen och löparen guidar hunden med hjälp av röstkommandon. För att komma igång med canicross behöver du en dragsele, ett bungee koppel, ett canicross bälte och ett par bra skor!

Vad är Bikejoring? 

Bikejoring är en sport där en eller ett team av hundar springer framför en cykel och drar. När du cyklar med hunden använder du ett elastiskt koppel som fästs på cykeln. Kopplet hålls borta från ditt framhjul med en cykelantenn. Din hund ska bära en ergonomisk sele som är utformad för detta ändamål, så att hunden kan röra sig och andas fritt även när han drar.

Information om gröntkortkursen!

27/10 17:00 Teori på Brogatan 6, 3e våningen.

28/10 – fortsatt teori med praktiskt prov i canicross/Bikejoring. (tid bestäms på fredagen beroende på hur mycket frågor/diskussion det blir) Efter avslutad kurs erhåller du ditt gröna kort 🪪✅

550:- /person
450:- /medlemmar i Hallandsdraget IF
Swish: 1234985396

Skall betalas innan 22/10. Märk med ditt namn och texten gröntkortkurs

Kontakt: Anne Smedberg
073-429 99 30
annemariasmedberg2@gmail.com

Anmälan görs till mailadress ovan. Vid allergier meddela i din anmälan.

Välkommen!