Nu närmar sig 2023 sitt slut och det är dags att summera det gångna året.

Under vårt 50:e år har det arrangerats allt från officiella tävlingar till Uppletandecup, temadagar, läger, clinics, loppisar, kurser, jubileumsfirande och nu sist Mörkerspår tillförmån för Musikhjälpen.

Med detta engagemang och positiva framåtanda från er medlemmar med tillhörande makar, sambos, föräldrar och vänner så löser vi det – tillsammans!

Allt detta och mycket mer är det NI som gör och det för vår klubb, Det är också NI som på så sätt visar hund-Sverige vilka TEAMLBK är!

Med det vill jag tacka för ert förtroende i min roll som ordförande, det finns ingen klubb jag hellre ingår i än Laholms Brukshundklubb. Jag ser framemot ett nytt år med nya utmaningar och hoppas ni känner detsamma, men först vill jag önska er

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

/Jennica