Dom är tillbaka!

Den 16-17 mars bjuder vi på Laholms BK in till Sök och Spårläger för Hanna & Christer. Sök för Hanna Högström eller spår för Christer Gräsberg.

Vi kommer inleda helgen med att ses fredag kväll 15/3 för lite samkväm och planering inför lördagen. Detta gäller båda grupperna. Mer exakta tider kommer när det närmar sig. Vill du bo på klubben meddelar du det i din anmälan.

Varje deltagare ansvarar själv för sin egen mat båda dagarna. Vi kommer däremot att ta med grill ut till markerna som alla gärna får använda.

Max antal: 6st med hund per grupp

Datum: 16-17 Mars

Var: Utgår från Laholms Brukshundklubb

Pris:
Medlemmar 2000:-
Icke medlemmar 2600:-
Åhörare medlem 300:-
Åhörare icke medlem 500:-

Anmälan görs till Jennica Ordf@laholmsbk.se Först till kvarn gäller.

OBS! Skriv om du önskar en plats på söket ELLER spåret. Anmälan är bindande och du är själv ansvarig för att sälja din plats vid förhinder. Givetvis får du pengarna tillbaka vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.

Hjärtligt välkommen med din anmälan!